top of page
S-04 English Ale.jpg

English Ale Yeast (S-04)

Ціна: В даний момент не доступні

Цей штам має властивості швидкого бродіння.  

Він здатний досягати дуже високого рівня алкоголю (12-14%).

Володіє особливо хорошими седиментаційними властивостями.

Тому його рекомендують використовувати для бочкового елю.

Кінцевий смак та аромат дуже нейтральні.

Тому цей штам рекомендується для посилення профілю хмелю в елях.

US-05 American Ale.jpg

American Ale Yeast (US-05)

Ціна: В даний момент не доступні.

Цей штам відібраний для виробництва традиційних американських елів.

Він може бути використаний на всі види пива верхового бродіння.

Цей штам має американське походження і використовується великою кількістю комерційних пивоварень. Він має низьке виробництво складних ефірів і особливо низький рівень діацетилу.

Толерантність до алкоголю становить до 9-10%. Властивості осідання дуже хороші. Кінцевий смак і аромат дуже чисті.

Scottish Ale.jpg

Scottish Ale Yeast

Ціна: 600грн/500гр.

Ці дріжджі мають своє походження від пивоварних заводів Tetley’s на півночі Англії. Його використовують кілька пивоварних заводів Шотландії для виробництва традиційного елю. Кінцевий аромат характеризується фруктовими ефірами. Стійкість до алкоголю досить низька, максимум 5,5-6%. Тому цей штам особливо застосовують для приготування традиційного еля з кінцевим вмістом алкоголю 4,5-5%. Властивості осідання дуже хороші.

Burton Style.jpg

Burton Style Ale Yeast (S-33)

Ціна: В даний момент не доступні

Дріжджі беруть свій початок із середини Англії.

Вони використовуються декількома комерційними пивоварнями для виробництва Ale, Pale Ales, Stouts, Porters та ягідних вин.

Кінцевий аромат нейтральний. Загасання дуже високе, як і алкогольна толерантність (12%).

Осадові властивості дуже хороші при високій кінцевій флокуляції.

WB-06 Weiss Beer.jpg

Weiss Beer Yeast (WB-06)

Ціна: 800грн/500гр.

Пивні дріжджі Crown Weiss Beer Yeast походять з Баварії в Німеччині.
Вони особливо використовуються для виробництва німецьких стилів пшеничного пива,
таких як пиво: weissen / Weiss.
Вони також можуть бути використані для виробництва:

Belgian bière blanche та Berliner Weiss.
Штам має дуже високий вміст живих клітин, мінімум 2х10^10.

Кінцевий аромат дуже ефірний. Багатий ароматами фенольних ароматів.

bottom of page